Rasmus Mahler

 Rasmus Mahler, Kai Hoffmannsvej 25, 3450 Allerød, Mobil: 21 22 55 83, Mail: rm@rasmusmahler.dk.

Familie og job:

Jeg er 41 år, gift med Lene på 13 år og vi har sammen to børn Maja på 12 og Alexander på 9, samt en lille hvid hund. Jeg arbejder til dagligt i den finansielle sektor.

Politik:

Jeg har været medlem af Det Konservative Folkeparti siden 2007 og var i 2011 partiet folketingskandidat i Frederikssundkredsen. Jeg har af flere omgange siddet i vælgerforeningens bestyrelse.

Tillidsposter:

  • Ungdoms målmandstræner i Rungsted Ishockeyklub
  • Tidligere særdeles aktiv i Dansk Rulleskøjteunion
  • Tidligere formand for en privat dagsinstitution

     

Mærkesager:

Lavere skat og økonomisk ansvarlighed

Jeg går ind for en reduktion i det offentlige forbrug, på kommunalt og nationalt plan. Jeg tror på en lavere skat og større personligt ansvar.

Jeg mener udligningsordningen er en urimelig og decideret skadelig ordning, der hæmmer den kommunale ansvarlighed og økonomiske omtanke. At Allerød årligt skal aflevere et 3 cifret millionbeløb, direkte ud af de kommunale kasser er uanstændigt.

Jeg går ind for en økonomisk stram håndtering af kommunens finanser, og mener at alle kommunens faciliteter, løbende skal tilpasses efter det nuværende og fremtidige behov. Det betyder i min optik også evt. institution eller skolelukninger eller omlægning. Men selvfølgelig også udvidelser og ny-anlæg, hvis der er behov for dette. Jeg vægter indhold og læring, fremfor mursten når det kommer til skoler.

Det er ikke en naturlov at offentlige opgaver skal udføres af det offentlige. Men jeg mener heller ikke at det private nødvendigvis kan levere det bedre eller billigere. Opgaver skal løses der hvor kommunens borgere får det rette niveau af ydelser for deres skattekroner.

 
Følg Rasmus på

Egen hjemmeside